VIISUMIPALVELUT

Kauttamme voi hankkia eri viisumityyppejä esim. turismi, liikematka, kulttuuri (myös omilla kutsuilla).

Venäjän viisumihakemukseen pääset tästä Täytä kaavake

VALOKUVAUS

Palvelupisteissämme on mahdollisuus ottaa passi- ja viisumikuvat. Kauttamme myös passikuvien sähköinen lähettäminen. Viisumitilauksen yhteydessä passi- tai viisumikuva veloituksetta, Venäjän viisumikuva ja kaikkien maiden viisumikuvat. Oman sähköisen passikuvan voi lähettää meille sähköpostin liitetiedostona jpg. -muodossa tai myös Venäjän viisumitilauslomakkeessa.

RAJAVYÖHYKELUPA

Kauttamme voi anoa rajavyöhykelupaa Venäjälle Karjalan tasavallan alueelle, esim. Värtsilä, Matkaselkä, Puikkola. Lupa on yleensä kalenterivuoden pituinen. Rajavyöhykeluvan käsittely kestää noin 60 vrk:tta. Joudumme perimään luvasta toimitusmaksun.

MATKAPALVELUT

  • Majoitukset ja matkat Venäjän Karjalaan. Kauttamme voi varata sekä maksaa majoitukset ja risteilyt: Valamo, Kitzin saaret Venäjän Karjalassa. Lisätietoja puh. 045-6501161 Viisumipalvelu/Lämpöidea Oy.

  • Meiltä saat edullisen omatoimipaketin joko Sortavalaan tai Petroskoihin bussilla sekä Joensuusta että Tohmajärveltä. Varaamme sinulle majoituksen ja bussilipun saat meiltä. Tutustu jatkoyhteyksiin Joensuusta muihin kaupunkeihin. Soita rohkeasti 0456501161.

Meiltä samalla kaikki viisumipalvelut matkoihin.

Palvelemme myös venäjäksi ja englanniksi.