Palvelut

VIISUMIPALVELU

Kauttamme voi hankkia eri viisumityyppejä esim. turismi, liikematka, kulttuuri.

Venäjän viisumihakemukseen pääset tästä (Täytä kaavake).  Kaikki Venäjän viisumit, myös omilla kutsuilla.

Muiden maiden viisumeiden hakemuslomakkeeseen pääset tästä (Täytä kaavake).

Viisumit maapallo

VALOKUVAUS

Palvelupisteissämme on mahdollisuus ottaa passi- ja viisumikuvat. Kauttamme myös passikuvien sähköinen lähettäminen. Viisumitilauksen yhteydessä passi- tai viisumikuva veloituksetta, Venäjän viisumikuva ja kaikkien maiden viisumikuvat. Oman sähköisen passikuvan voi lähettää meille sähköpostin liitetiedostona jpg. -muodossa tai myös Venäjän viisumitilauslomakkeessa. 

RAJAVYÖHYKELUPA

Kauttamme voi anoa rajavyöhykelupaa Venäjälle Sortavalan rajavartioston alueelle, esim. Värtsilä, Matkaselkä, Puikkola. Lupa on yleensä kalenterivuoden pituinen. Rajavyöhykeluvan käsittely kestää noin 60 vrk:tta.

MATKAPALVELUT

Majoitukset ja matkat Venäjän Karjalaan. Kauttamme voi varata sekä maksaa majoitukset ja risteilyt: Valamo, Kitzin-saaret Venäjän Karjalassa. Lisätietoja puh. 045-6501161 Viisumipalvelu/Lämpöidea Oy.

Meiltä saat edullisen omatoimipaketin joko Sortavalaan tai Petroskoihin bussilla sekä Joensuusta että Tohmajärveltä. Varaamme sinulle majoituksen ja bussilipun saat meiltä- Tutustu jatkoyhteyksiin Joensuusta muihin kaupunkeihin. Soita rohkeasti 0456501161

VALUUTANVAIHTOPISTE

Avataan 9.1.17. Eurot rupliksi/ruplat euroiksi, myös pankki- ja luottokortit käyvät.

Valuutanvaihto vain Tohmajärven toimipisteellä.