VOIT LÄHETTÄÄ ASIAKIRJAT MEILLE MM. K-KAUPOISTA, TOKMANNEISTA, R-KIOSKEISTA JA MATKAHUOLLON TOIMIPISTEISTÄ LÄHELLÄ-PAKETTIPALVELULLE

Palvelupisteissämme ja sivujemme Venäjän viisumin tilauslomakkeen avulla on helppo tilata haluamasi viisumi.

Tilatessasi meidän kautta Venäjän viisumin tilauslomakkeellamme https://lampoidea.fi/tilauskaavake-venaja/ , voit valita passin lähettämiseksi Lähellä- pakettipalvelun.

Tilauslomake antaa sinulle meidän asiakastunnuksemme ja sen ilmoittamalla voit lähettää meille passisi ja muut tarvittavat asiakirjat, maksua siitä ei vielä silloin peritä.

Koko palvelunhinta on 15 eur ja veloitamme sen viisumimaksun yhteydessä. Kätevää kun tilauslomake vielä näyttää postinumerosi perusteella lähimmät pakettipalvelupisteet.

ASIAKASTUNNUKSEMME ON TÄMÄ : 9537220 +  ILMOITA EHDOTTOMASTI LÄHELLÄ PAKETTI. 

Palautamme passisi lähetyspaikkaan.

Muista aina mainita: LÄHELLÄ PAKETTI.

Lisäksi meiltä saa palveluna E-viisumin hakuun liittyvän palvelun, joka sisältää  Viisumivalokuva ja  E-viisumihakemuksen täytön ja lähettämisen
 
E-viisumi on voimassa Pietarin ja Leningradin- alueella. Ja lisäksi sitä voidaan anoa Kaliningradin alueelle erikseen.
E-viisumia voi anoa turisti-, sportti-, kulttuuri-, liikematka-, tekninen avustaminen-,  syillä.
E-viisumin voi anoa enintään 20 vrk:tta, mutta viimeistään 4 vrk:tta ennen matkaa. 
E-viisumi on voimassa 30 vrk:tta
E-viisumilla voit oleskella 8 vrk:tta Venäjällä, huom. myos tulo ja lähtöpäivä lasketaan kokonaisina vuorokausina
E-viisumilla pääsee Venäjälle mm. Imatran, Vaalimaan, Nuijamaan , Pietarin lentokentän ja sataman kautta, vielä ei junalla.
 

Nettisivujemme Tietopankista, löydät lomakkeet ja kaiken tarpeellisen tiedon Venäjälle matkustamiseen , paina linkkiä https://lampoidea.fi/tietopankki/

Meiltä saa myös junaliput Suomesta Venäjälle meneviin juniin.

Viisumityypeistä on kerrottu lisää tällä sivulla.

Toimistostamme saat matkatoimistopalvelut, jos tarvitset Tallinnan tai Ruotsin risteilymatkoja. Venäjän Karjalan tasavaltaan suuntautuvat matkat ovat erikoisosaamistamme.

Olemme erikoistuneet ryhmämatkoihin, joten kysy aina tarjous. Kerro meille s-postitse matkan ajankohta, matkankohde , ryhmän koko, niin saat meiltä pitävän tarjouksen. Ryhmämatka voi olla joko Tallinnaan, Ruotsiin, Latviaan, muualle Eurooppaan tai Venäjälle.