Viisumit

Viisumihakemus

Venäjän ryhmäviisumi, monikertaviisumi, Venäjän kertaviisumi ja muut viisumit 

Aiotko anoa Venäjän ryhmäviisumia, Venäjän kahden vuoden viisumia tai ehkä Venäjän vuoden viisumia tai jotain toista viisumia Venäjälle, mutta et tiedä miten se tehdään? Tältä sivulta löydät kaikki hyödylliset tiedot, miten Venäjän ryhmäviisumit, Venäjän monikertaviisumit, Venäjän kertaviisumit ja muut Venäjän viisumit hankitaan.

Täytä etusivullamme ”tilaa” kohdassa Venäjän viisumihakemus ja toimita tarvittavat dokumentit saamiesi ohjeiden mukaan. Meille voi lähettää sähköisen valokuvan s-postiin: viisumi@lampoidea.fi tai info@karjalanviisumit.fi. Asiointi onnistuu myös paikan päällä palvelupisteissämme.

 Viisumia varten tarvitset:

– passi (passin tulee olla ehjä ja voimassa vähintään 6kk viisumin päättymisen jälkeen)
– 1 värillinen passivalokuva, enintään 6kk vanha (palvelupisteistämme veloituksetta passi- sekä viisumikuva)
– matkavakuutustieto: missä yhtiössä vakuutus on voimassa. Ammattiliittojen yhteydessä olevat matkavakuutukset hyväksytään, kerro tällöin hakemuksessa jäsenliittosi.

VENÄJÄN VIISUMITYYPIT:

VENÄJÄN KERTAVIISUMI

 Venäjän kertaviisumilla voi vierailla Venäjällä yhden kerran. Kertaviisumi on voimassa enintään 30 päivää. Venäjän viisumihakemukseen pääset täältä ” tilaa

 

VENÄJÄN KAKSIKERTAVIISUMI

Venäjän kaksikertaviisumilla voi vierailla Venäjällä 2 kertaa. Kaksikertaviisumi on voimassa 3 kuukautta. Kauttakulkutapauksessa on mahdollista saada 2 kertaviisumi 1 kk ajaksi. Venäjän viisumihakemukseen pääset tästä ” Tilaa

VENÄJÄN MONIKERTAVIISUMI

Venäjän monikertaviisumi tarkoittaa sitä, että voit vierailla Venäjällä useita kertoja. Venäjän viisumi on voimassa pääsääntöisesti joko 1, 2 tai 3 vuotta. Venäjän monikertaviisumin voi saada eri tarkoituksiin: kulttuuri, liikematka (business), kuljettaja (kuorma- ja linja-auto). Venäjän viisumihakemukseen pääset tästä linkistö ” Tilaa

VENÄJÄN VIISUMI OMALLA KUTSULLA

Kaikki viisumityypit Venäjälle. Kutsun täytyy olla alkuperäinen. 

– Venäjän migraatioviraston kutsu (UFMS-KUTSU).

– Venäläisen yrityksen kutsukirje (INN-KUTSU).

Venäjän viisumin hakemuslomakkeeseen pääset tästä ” tilaa

 VENÄJÄN RYHMÄVIISUMI

Venäjän ryhmäviisumi on tarkoitettu ryhmälle, joka matkustaa samalla kulkuneuvolla Karjalan Tasavallan, Karjalan Kannaksen tai Pietarin alueelle. Ryhmäviisumi Venäjälle on voimassa enintään 5 vuorokautta (4 yötä). Anottaessa ryhmäviisumia, ryhmässä täytyy olla vähintään 5 henkilöä ja osallistujien Suomen kansalaisia (lataa ja täytä ryhmäviisumiluettelo).

Jokaisen Venäjän ryhmäviisumissa mukana olevasta tarvitaan tiedot:

1. Passin kopio, oikeassa koossa, henkilötieto aukeama kokonaan, naaman tulee erottua selvästi.

2. Matkavakuutustodistus matkan ajalle

3. Yhteistiedot

4. Ammatti ja työpaikka.

 

VENÄJÄN VIISUMI LAPSELLE

Lapsen Venäjän viisumi anotaan samalla tavalla kuin aikuisen viisumi. Lapsi tarvitsee aina oman passin ja viisumia anotaan pääsääntöisesti samaan aikaan kuin vanhemman/vanhempien viisumia. 

Lapselle voi saada myös tapauskohtaisesti oman Venäjän viisumin ilman vanhempia, ota yhteyttä palvelupisteisiimme.

Ohje lapsen Venäjän viisumikäsittelyyn tarvittavista asiakirjoista tapauskohtaisesti:  PDF

Suostumus lapselle Venäjän viisumia varten: PDF

Venäjän viisumihakemus lomakkeeseen pääset tästä ” Tilaa

 

Kauttamme järjestyy myös Venäjän viisumin siirto uuteen passiin.

Lähtökohtaisesti Venäjän viisumin siirron toimittaa se välittäjä, jolta siirrettävä viisumi on tilattu.

 

PERUUTUSEHDOT:

Jos asiapaperit ovat menneet puoltokäsittelyyn, veloitamme 50% viisumin hinnasta. Konsulaattiin toimitettuja viisumiasiapapereita ei voida peruuttaa. Viisumin myöntäminen on Venäjän viranomaisten päätös.
Lämpöidea Oy, Karjalan Viisumit Oy / Viisumipalvelut toimivat viisuminvälittäjinä.

MUIDEN MAIDEN VIISUMIT (Kiina, Intia, EI VENÄJÄ)

Täytä hakemuslomake ja otamme sinuun yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla lisäkysymyksiä varten. Varsinaisen viisumihakemuksen lähetämme sinulle allekirjoitettavaksi. Asiointi onnistuu myös paikan päällä palvelupisteissämme. Viisumin hakemuslomakkeeseen pääset tästä ” Tilaa